Badou Ndiaye Kartal Mı Oluyor

Trabzonspor'un daha önce anlaşmaya vardığı iddia edilen Senegal'li orta saha oyuncusu ile Beşiktaş'ta iletişime geçti. Abdullah Avcı'nın önerdiği yıldız için girişimlerde bulunuldu.

25.12.2019-23:36 - (Son Güncelleme: 25.12.2019-23:23) Badou Ndiaye Kartal Mı Oluyor

Geçtiğimiz hafta sonu derbide Fenerbahçye 3-1'lik skorla mağlup olan kara kartal, takımdaki eksik hatları toparlamak için kolları sıvadı.

StokCtiy'de forma giyen Badou Ndiaye ile orta sahasını güçlendirmek isteyen Beşiktaş yıldız futbolcu için transfer girişiminde bulundu.

Trabzonspor'un da daha önce temasta bulunduğu Galatasaray'ın eski futbolcusuna Beşiktaş yönetiminin ve scoat ekibinin görüşmelere başlayacağı kaydedildi.

Ekonomik şartlarda anlaşma sağlanması halinde Ndiaye'nin devre arası kampına katılacağı gelen haberler arasında. Beşiktaş'ta transfer komitesinin gündeminde Aytemiz Alanyaspor'un başarılı sol beki Fabrice N'Sakala da bulunuyor. Sezon başında kiralanan Rebocho'dan istediği katkıyı alamayan Abdullah Avcı'nın, haziran ayında Alanyaspor'la sözleşmesi bitecek N'Sakala'nın transfer edilmesini istediği aktarıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal