Babel’in Menajerinden Beşiktaş ve Transfer Sözleri! Takımda Kalacak Mı?

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel’in menajeri Winnie Haatrecht, siyah beyazlı ekiple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncusunun geleceği hakkında Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

18.12.2018-16:52 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-16:49) Babel’in Menajerinden Beşiktaş ve Transfer Sözleri! Takımda Kalacak Mı?

Beşiktaş’ın deneyimli kanat oyuncusu Ryan Babel’in menajeri Winnie Haatrecht, Hollanda basınına yaptığı açıklamada oyuncusunun siyah beyazlı ekipteki geleceğine ilişkin konuştu. Haatrecht, sezon sonunda Beşiktaş’la sözleşmesi sona erecek Babel konusunda yönetimle anlaşma sağlayamadıklarını kaydetti.

“Görünen o ki 30 Haziran'da da Beşiktaş'tan ayrılacağız.”

Tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile yeni sözleşme konusunda dün bir araya geldiğini fakat bu görüşmeden olumlu bir sonuç alınamadığını açıklayan Haatrecht, ''Beşiktaş ile anlaştığımız yönündeki haberler doğru değil. Böyle bir anlaşma yapılmadı. Oyuncumun devre arası transfer döneminde kontratının feshedileceği de doğru değil. Ryan şu an için 30 Haziran'a dek Beşiktaş'ın sözleşmeli oyuncusu. Görünen o ki 30 Haziran'da da Beşiktaş'tan ayrılacağız. Şu anda Ryan’ın, Beşiktaş'ın sezon bitimine dek oynayacağı maçlarına ve Hollanda Milli Takımı'na odaklanmaktan başka bir düşüncesi yok.'' ifadelerini kullandı.

Siyah beyazlı yönetim, 6 ay sonra kontratı sona erecek Ryan Babel ile 2 yıllık yeni sözleşme yapmak istiyor. Yeni sözleşmenin yapılmaması halinde ise devre arası transfer döneminde Babel'i elden çıkartarak para kazanmak isteyen siyah beyazlı yönetim, şimdiye dek her iki durumu da hem Babel’e hem de menajerine onaylatamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal