Babel'den Çarpıcı İtiraf: Eğer Galatasaray'da Kalsaydım Kaybederdim

Ryan Babel, Hollanda basınına verdiği röportajda Galatasaray'daki performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

17.01.2020-23:22 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-23:19) Babel'den Çarpıcı İtiraf: Eğer Galatasaray'da Kalsaydım Kaybederdim

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın sezon sonuna kadar Ajax'a kiraladığı Ryan Babel, Hollanda basınına konuştu. Sarı kırmızılı takımda kaldığı sürece milli takıma seçilememe riski olduğunu söyleyen Babel, bu yüzden riske girmek istemediğini belli etti.

"KÖTÜ DEĞİLDİ AMA İYİ DE DEĞİLDİ"

Ryan Babel yaptığı açıklamada, "Galatasaray'daki dönemim çok kötü gitmedi ama çok iyi de gitmedi. Eğer kalırsam Hollanda milli takımında daha az forma şansı bulacağımı hissettim ve risk almak istemedim."

Her zaman bir Ajax taraftarı olarak kaldığını söyleyen Babel, "Her zaman Ajax taraftarı olarak kaldım. Burada elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim." ifadelerini kullandı.

"BU TRANSFER HERKES İÇİN İYİ OLDU"

Bu transfer herkes için iyi oldu. Galatasaray da şimdi bonservis ödeyebilecek. Keza Ajax için de fırsat. Euro 2020'de olmak istiyorum. Son turnuvam olabilir. Eğer Galatasaray'da

kalsaydım bu şansı kaybedeceğimi hissettim. Galatasaray'da bazen saha içinde Frenkie de Jong'un alışık olduğu bir pozisyonda top almak zorunda kalıyordum. Bu da benim alışık olmadığım mevki.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal