Babel: 'Kimse Beni Sevmiyor'

Hollandalı yıldız futbolcu Ryan Babel, kariyeri ve hayatı ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Babel, "Taraftarlar için herhangi bir cazibem yok gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

10.06.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-11:33)

Galatasaray'ın transferini bitirmek üzere olduğu belirtilen Ryan Babel, İngiliz basınına verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

"Sevilmeyen bir oyuncu" olduğunu ifade eden Babel, bundan dolayı üzgün olduğunu söyledi."

3 TAKIM DA BÜYÜK KULÜP

"Ajax'ta, Liverpool'da ve Türkiye'de Beşiktaş'ta oynadım. 3 takım da Avrupa'nın gerçekten büyük kulüpleri. Ülkem için oynadım ve uluslararası bir oyuncu oldum. Yine de şu anda biliyorum ki birçok insan benim milli takıma alınmamam gerektiğini düşünüyor."

KİMSE BENİ SEVMİYOR

"Bunu taraftarlardan ve medyadan hissediyorum. Artık sessiz kalmamam gerektiğini hissediyorum. Kimse beni sevmiyor. Hollanda Teknik Direktörü Koeman'ın beni takdir ettiğini biliyorum. Ancak televizyon yorumcuları, uzmanlar ve medyadaki insanlara göre ben yokum. Her oyuncu insanların izlerken kendisini seveceği umuduyla oynar. Bana göre, bana bir sempati yok. Taraftarlar için herhangi bir cazibem yok gibi hissediyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal