Aziz Yıldırım'dan İlginç Açıklama: Fenerbahçe'nin Kapısından Geçmem

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongre ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım, "Bu dönemden sonra bir daha Fenerbahçe'nin kapısından geçmem ancak bize bir şans daha tanıyın" dedi.

30.05.2018-22:42 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-22:33) Aziz Yıldırım'dan İlginç Açıklama: Fenerbahçe'nin Kapısından Geçmem

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, CNN Türk'te katıldığı bir programda ilginç açıklamalarda bulundu.

İşte Aziz Yıldırım'ın açıklamaları:

"Fenerbahçe'nin hakkını çalanlarla hesaplaşılması gerek. Alacaklarımızı alamazsak, bu olaylar yeniden gündeme gelir. Haklarımızı tekrar aldıktan sonra bu davadan haklı biçimde, Fenerbahçe'nin temiz olduğunu tarihimiz süresince haykıracağız. Ben bunları gerçekleştirmek için tekrar aday oldum. Yargıtay kararı verilince biz bütün davaları açarız, ve bizim Fenerbahçe yaşantımız sona erer. Bir daha da adaylık için Fenerbahçe'nin kapısından geçmem.

"BE BU DAVANIN EN BÜYÜK AKTÖRÜYÜM"

20 senelik başkanlık benim için onur, mirastır. Kongre mensuplarından tek bir ricam, bize bir kez daha şans tanıyın. Ben bu davanın en büyük insanıyım.

Davayı çekinmeden, korkmadan sonuna dek takip etmek gerek. Hem hesap soracağız, hem de dahilde ve hariçte sportif başarıyı yakalamak amaçlı her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızı heyecanlandırmak için ne lazımsa, transfer de dahil, onu da yapacağız.

Kumpas davasında biz tek kaldık. Silivri'ye yalnızca bizler gidip geliyoruz. Bu davayı çekinmeden, korkmadan sonuna dek takip etmek lazım. Hem hesap soracağız hem de içeride dışarıda sportif başarı için her türlü gerekeni yapacağız. Taraftarı umutlandıracak futbol için tüm transferleri gerçekleştireceğiz.

"HESAP SORMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPACAĞIM"

Yargıtay kararı çıkacaktır, çıkmazsa arkadaşlara bırakır giderim. Ancak 3 seneyi bitireceğim, hesap sormak için her şeyi yaparım.

Bu benim son kongrem, bir daha aday olmam. Bu dönemden sonra Yargıtay'dan istediğimizi bulamzsak da aday olmam.

Türk futbolunu tekrar organize etmezsek, bizim için her şey tesadüf. 2000 senesinde söylediğim söz geçerli olur. Bütçeyi 200-250 milyonlara ulaştırırsak, Avrupa'da başarılı olabilecek düzeye geliriz. 2011'de gelmiştik ancak 3 Temmuz'u kurdular.

Galatasaray karşılaşmasında hakem hatası olmasaydı, bugün şampiyon bir kulübün başkanı olarak sizinle konuşacaktım ancak müsaade etmediler, engellediler.

Altyapının başına, Dünya Kupası sonalndıktan sonra gelecek kişi sistemi çalıştıracak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal