Aziz Yıldırım'dan FETÖ Açıklaması

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Silivri'de düzenlenen basın toplantısında Kumpas Davası hakkında açıklamalarda bulundu.

27.05.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 27.05.2019-15:14)

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Kumpas Davası hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'de bir daha görev almayacağı söyleyen Yıldırım, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısındaki binada yapılan duruşmaya verilen aranın ardından eski yöneticiler Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, İlhan Ekşioğlu, Mahmut Uslu ve Selim Kosif ile bir dinlenme tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Davanın Fenerbahçe davası olduğu belirten Aziz Yıldırım, şunları söyledi: '3 Temmuz'da başlayan FETÖ operasyonuyla beraber yapılan davaların bir neticesidir çünkü biz davacıyız. Buraya geldiğimde gördüğüm manzara iyi değildi. Uzun zamandır gelmemiştim ortalık boştu. Çok fazla yalan dinledik. 'Her şeyi FETÖ'mü yaptı' gibisinden bir şeyler söylüyorlar. Ben 14 Şubat 2012'de 'Memleket elden gidiyor' demiştim.'

'HERKES UYANIK OLSUN'

FETÖ'nün yaptığı operasyonda Türkiye'nin 250 şehit verdiğini dile getiren Yıldırım, 'Hepsi FETÖ'nün yapmış olduğu örgütlü bir operasyondur. Bugün statlarda bitmemiştir, devam edecektir, bitmeyecektir. 40-50 yılda oluşmuş bir örgütü 3-5 yılda kaldıramazsınız. Herkes uyanık olsun. Fenerbahçe camiasına söylüyorum, birlik beraberlik içinde olun ve bölünmeyin' dedi.

Eski Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu ise açıklamasında şunları söyledi: 'Aslolan Yargıtay'da bekleyen davamız, bu davanın karara bağlanmasını istiyoruz. Dosyamız yaklaşık 2 senedir arşivde bekliyor. Davanın karara bağlanacağını düşünüyorum çünkü süresini doldurdu. Soruşturmayı başlatan savcı firarda, yargılamayı yapan hakimlerin hemen hemen hepsi tutuklu. Bunun medya ayağı henüz el değmemiş olarak duruyor. FETÖ'nün 3 Temmuz'dan sonra Türk futboluna yapmış olduğu tahribatın giderilerek sorumlularının cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum.'


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal