Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’a Tepki

Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında Sivasspor’la deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe kafilesi Sivas'a giderken havalimanında başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman şok bir tepkiyle karşılaştı.

14.04.2018-15:07 - (Son Güncelleme: 14.04.2018-15:57)
Sivasspor'la bugün karşılaşacağı maç için dün akşam saatlerinde Sivas'a giden sarı lacivertli kafile, havaalanında coşkuyla karşılanırken havaalanı içinde bir taraftarın, başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman'ı protesto etmesi şok etkisi yarattı.

Kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başlayan görüntülerde taraftarın önce Aziz Yıldırım'a "Başkanım müteahitsin sen, müteahitsin. Fenerbahçe'nin başkanı değilsin sen. Arsa al sen, arsa al, futbolcu alma" şeklinde bağıran taraftar ardından da teknik direktör Kocaman'a diğer taraftarların çiçek verdiği esnada "Hocam Konya'nın size ihtiyacı var. Biz hücum futbolu istiyoruz, Fenerbahçe gibi oynamak istiyoruz. Artık bizi hücum oynat, Topal - Josef görmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman, taraftarın öfkeli protestosuna karşılık sessiz kalmayı tercih etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal