Aziz Yıldırım Tehlikeyi Önceden Sezmiş!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe-Beşiktaş arasındaki derbinin ilk dakikalarında köşe vuruşu esnasında başlayan olayların ardından telefona sarılıp Hasan Çetinkaya'yı uyardığı öğrenildi.

21.04.2018-10:29 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-10:29) Aziz Yıldırım Tehlikeyi Önceden Sezmiş!

Ülker Stadı’nda Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı ağırladığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yaşanan olaylar nedeniyle karşılaşma tatil edilmişti.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, maçın henüz başlarında Beşiktaş’ın kazandığı ilk köşe vuruşu sırasında sahaya atılan yabancı maddeler sonrası Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’yı arayıp, “Korner çizgisine yakın taraftarlar çok hareketli. Hemen önlem alıp, kalkanlı polis gönderin. Yoksa başımıza büyük iş açılacak” uyarısında bulunduğu öğrenildi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbide yaşananlar, adeta Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın içine doğmuş. Sarı lacivertli kulübün başkanı, Beşiktaş’ın kullanacağı ilk korner sırasında Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Quaresma’ya yabancı cisimler atılması üzerine hemen harekete geçtiği ortaya çıktı.

ATILAN MADDELER SONRASI HEMEN ÇETİNKAYA’YI ARADI

Quaresma’nın yabancı madde yağmuruna tutulması üzerine Yıldırım’ın, kulübede bulunan idari menajer Hasan Çetinkaya’yı aradığı ve “Emniyet güçlerini uyar. Korner çizgilerinin arkasındaki taraftarlar çok hareketli. Her an takıma zarar verebilirler. Acil önlemler alın. Kalkanlı polisler o tarafa gönderilsin. Yoksa başımıza büyük işler açılır” ifadeleriyle Çetinkaya’ya uyarılarda bulunduğu belirtildi.

Hasan Çetinkaya’nın da Aziz Yıldırım’ın bu uyarısı üzerine güvenlik güçleriyle irtibata geçerek, gereken önlemlerin alınmasını sağladığı belirtildi. Fakat gösterilen tüm bu çabalara rağmen, olayların büyümesine engel olunamadı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında gerilim daha da tırmandı ve  derbi mücadelesi yarıda kalarak tatil edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal