Aziz Yıldırım - Rasim Ozan Kütahyalı Davasında Karar Açıklandı!

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, 3 bin 480 lira adli para cezasına çarptırıldı.

07.03.2019-18:17 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-18:33) Aziz Yıldırım - Rasim Ozan Kütahyalı Davasında Karar Açıklandı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'ın Rasim Ozan Kütahyalı'ya hakaret ettiği gerekçesi ile açılan davada karar açıklandı.

ADLİ PARA CEZASI

Aziz Yıldırım, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'ya hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada suçlu bulunarak 3 bin 480 lira adli para cezasına çarptırıldı.

AVUKATI AÇIKLAMA YAPTI

Duruşma sonrasında bir açıklama yapan Rasim Ozan Kütahyalı'nın avukatı Esennur Ezgi, "Aziz Yıldırım müvekkilime daha önce basın açıklaması sırasında hakaret etmişti. ve bunun yargılaması sürüyordu. Bugün karar çıktı. Sanıkla ilgili olarak 87 gün adli para cezası verildi. Önemli olan noktalardan birisi sanığın daha önce bir sabıkası olmaması, ilk defa bu dosyadan ceza almış olması. ve en önemlisi bizim müvekkilimizin haklılığı. Müvekkilimize ağır hakaretlerde bulunmuştu. ve bugün adalet yerini buldu diyebiliriz. Karar bizi mutlu etti ama verilen ceza biraz düşük" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal