Aziz Yıldırım İçin Hapis Talebi!

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım’a “basit tehdit” suçunu işlediği iddiasıyla 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

10.07.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-11:55) Aziz Yıldırım İçin Hapis Talebi!

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım ile kulüp yöneticilerinden Ali Cenk Başak için, geçen yıl oynanan Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe karşılaşmasından önce yaşanan olaylarda, Yakın Doğu Üniversitesi Kulübü Başkanı Işık Eyigüngör'e yönelik "basit tehdit" suçunu işledikleri gerekçesi ile 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, 7 Mayıs 2017’de oynanan Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisinde Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe karşılaşması öncesinde kavga çıktığı belirtildi.

İddianamede, kavga esnasında şüpheli Aziz Yıldırım'ın, ev sahibi ekip olan Yakındoğu Üniversitesi Kulübü’nün Başkanı olan müşteki Işık Eyigüngör'e tokat attığı, ardından da parmağını sallayarak, "bitireceğim seni daha da beter yapacağım" dediği yer aldı.

Diğer şüpheli olan Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Ali Cenk Başak'ın da müşteki Eyigüngör'e aynı türde tehdit içeren ifadeler kullandığı belirtilen iddianamede, karşılaşmanın ardından Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklamalarda ise "geldim gereğini yaptım, bundan sonra daha fazlasını da yapacağım" türünde tehdit içeren sözler sarf edildiği vurgulandı.

İddianamede, yaşanan olaydan ötürü Işık Eyigünğör'ün iki isim hakkında şikayetçi olduğu belirtilerek, şüpheli Aziz Yıldırım'ın alınan savunmasında karşılaşmadan önce tehdit olayının yaşanmadığını, basketbol federasyon gözlemcisinin raporunda böyle bir tespitin yer almadığını, ayrıca karşılaşmanın ardından basına yaptığı açıklamada görüşlerini belirttiği, Fenerbahçe'nin haklarını korumak için söylenen bir söylem olduğunu, kesinlikle tehdit kastı olmadığını beyan ettiği ifade edildi.

HAKİM KARŞISINA ÇIKACAK

İddianamede, şüpheliler Aziz Yıldırım ve Ali Cenk Başak’ın "basit tehdit" suçundan 6 aya kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.        

Hazırlanan iddianame, gönderildiği Anadolu 69. Asliye Ceza Mahkemesince kabul gördü. Şüpheli Aziz Yıldırım ile Ali Cenk Başak, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal