Aytemiz Alanyaspor Eskişehirspor’un Yıldızını Kaptı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor, son olarak Eskişehirspor forması giyen saha Kaan Kanak'ı kadrosuna kattı.

21.06.2018-09:34 - (Son Güncelleme: 21.06.2018-09:31) Aytemiz Alanyaspor Eskişehirspor’un Yıldızını Kaptı!

Transfer çalışmalarına devam eden Akdeniz temsilcisi, Kaan Kanak ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde, transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini, bu doğrultuda Eskişehirspor'dan Kaan Kanak’ı renklerine bağladıklarını ifade etti.

Transferin hem oyuncu hem de Alanyaspor camiası adına hayırlı olması dileğinde bulunan Çavuşoğlu, "Kendisi birkaç mevkide forma giyebiliyor. Kariyeri de belli. Kaan'ın takımımızda tekrar çıkış yakalayacağına ve takımımıza yararlı olacağına inancımız tam." şeklinde konuştu.

Kaan Kanak ise önemli bir kulübe transfer olduğunu vurgulayarak, "Çok heyecanlıyım. Bu güzide kulübün bir parçası olmam sebebiyle çok mutluyum. Takıma yararlı olmak adına elimden gelen tüm çabayı gösterip, elimden geleni fazlasıyla yapacağım. Tek amacım burada daha güzel ve başarılı günler yaşamak." dedi.

27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Eskişehirspor formasıyla Spor Toto 1. Lig’de 31 karşılaşmada 6 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal