Aykut Kocaman'ın Başakşehir Taktiği Belli Oldu!

Aykut Kocaman, Fenerbahçe'de hakim olan havanın farkına varıp Başakşehir maçı öncesinde uyarılarda bulundu.

10.02.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 24.02.2018-09:56) Aykut Kocaman'ın Başakşehir Taktiği Belli Oldu!

Giresunspor'u kupada tekrar mağlup edip yarı finalde Beşiktaş'ın rakibi olan F.Bahçe, Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarına dünden itibaren başladı.

Hafta başından beri tüm futbolcular Başakşehir maçını düşünüyordu. Herkes bu karşılaşmayı konuşuyor, hakim olan hava ise "Ya kaybedersek" korkusuydu.

AYKUT HOCADAN TALİMAT! KAZANMAYA ODAKLANIN

Basında yer alan bir habere göre, bu durumun farkında olan tecrübeli Aykut Kocaman, dün tüm takımı biraraya getirip toplantı gerçekleştirdi. Oyuncularından "panik havasını" sona erdirilmesini isteyen tecrübeli teknik direktör, "Kaybetme korkusu ile yaşanmaz. Unutmayın ki bu ruh haliniz sadece rakibe yarar. Kötü düşünceleri kafanızdan silin. Sadece kazanmaya odaklanın" uyarısını yaparak takımı adeta ateşledi.

Diğer yandan Başakşehir defansının hava toplarında zaafı bulunduğunu ve döt dörtlük bir ofsayt taktiği uygulayamadıklarını öğrencilerine ileten Kocaman, "Orta alanda kısa paslarla dikkatimizi dağıtmaya çalışacaklar, buna izin vermemeliyiz. Defansımızın arkasına atılacak toplara ise çok dikkat etmeliyiz" uyarısında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal