Aykut Kocaman'dan Sansasyonel Galibiyet Yorumu Geldi!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligi'nin 22. haftasında evinde Alanyaspor'u 3-0 gibi net bir skorla yenmeyi başardı. Sarı Kanaryalar bu neticeden sonra yenilmezlik serisini 15 maça yükseltti.

17.02.2018-22:20 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-22:17) Aykut Kocaman'dan Sansasyonel Galibiyet Yorumu Geldi!

Karşılaşmanın ardından basının karşısına geçip yorumlarda bulunan Fenerbahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman, çok iddialı yorumlarda bulundu.

BU OYUN İLE AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUNA BİLE ERİŞEBİLİRİZ!

İlk yarı kötü bir performas sergilediklerinden bahseden ve Başakşehir maçındaki oyunu geliştirmeleri durumunda Avrupa şampiyonu bile olabileceklerini ifade eden Aykut Kocaman, "Kazanmak için mücadele ettik. Ligin ilk yarısında çok dezavantajımız vardı. Fakat bilhassa evimizde puan kaybetme lüksüzümün olmadığı maçları oynamaktayız. Bugünkü oyunla alakalı konuşursak, bu oyun bizi Avrupa şampiyonluğuna kadar taşır, bırakın Türkiye şampiyonluğunu..." diyerek sansasyonel bir açıklamaya imza attı.

İSMAİL KÖYBAŞI SORULDU

Hasan Ali Kaldırım'ın cezalı duruma düşmesi hatırlatılıp "Beşiktaş'ın kanatları güçlü, İsmail Köybaşı sakat bu size sıkıntı yaşatır mı?" sorusuna cevap veren Aykut Kocaman, "Hafta içi problem yaşanmazsa, İsmail hazır. İsmail olmasa bile, daha evvel yaptığımız gibi kaleciler dışında 25 oyuncu var." yorumunda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal