Aykut Kocaman'dan İtiraflar Olay Yarattı!

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Aykut Kocaman şu sözleri kullandı. İşte detaylar..

06.09.2019-13:04 - (Son Güncelleme: 06.09.2019-13:03) Aykut Kocaman'dan İtiraflar Olay Yarattı!

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, esas amaçlarının takımı pekiştirmek olduğunu belirterek, ilk üç maçta puan ortalamasını yukarıya çekmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

"TEMEL AMACIMIZ TAKIMIN VE KULÜBÜN KUVVETLİ OLMASI"

Transfer döneminde gelen-giden oyuncular hakkında da konuşan Kocaman, “Temel amacımız takımın ve kulübün kuvvetli olması. Bu yolda işin en önemli kısmı ekonomiden geçiyor. Bütün transfer dönemlerinde kaliteyi ve kuvveti düşürmeden hatta tam tersine daha arttırarak hem yaş ortalamasını daha makul bir seviyeye getirebilmek, uzun zamandır şişmiş olan ücretleri biraz daha akılcı bir düzeye çekmek en büyük hedefimizdi. Geçen sene önümüzde yazılanlarla ve zihnimizde kalanları bir araya getirerek küçük çaplı bir operasyon yaptığımızı söyleyebilirim. Belki bunu olanaklar ölçüsünde bir adım daha genişletebilirdik. Yönetimimiz hem giden hem de gelen oyuncularla yapabileceği fedakarlıkların en iyisini yapmaya çalıştı” diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal