Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe'ye İstek! ''O Oyuncuyu Alın''

Fenerbahçe'ye önümüzdeki sezon gelecek olan Aykut Kocaman Sarı Lacivertli takıma şimdiden direktifler vermeye başladı. Aykut Kocaman forvet bölgesine Gignac'ın alınmasını istedi.

05.05.2017-15:14 - (Son Güncelleme: 06.05.2017-18:12) Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe'ye İstek! ''O Oyuncuyu Alın''

Sarı Lacivertli takımın Başkanı Aziz yıldırım yönetime forvet transferi için talimat verdi. Fenerbahçe önümüzdeki sezon yapacağı transfer ile forvet bölgesinde çekilen eksikliği gidermek istiyor.

GİGNAC İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLANDI

Sarı Lacivertli takıma önümüzdeki sezon gelecek olan Aykut Kocaman şimdiden transfer araştırmalarına başladı. Başarılı teknik adam Aykut Kocaman’ın vermiş olduğu talimata göre Andre Pierre Gignac ile Fenerbahçe transfer görüşmelerine başladı.

gignac ile ilgili görsel sonucu

Yıldız oyuncu Gignac Fransa milli takımına dönmek için Avrupa’da oynamaya sıcak baktığı söylendi.

Sarı Lacivertli ekip bu gelişmelere sonrası 31 yaşındaki yıldız oyuncuyu takıma katmak için çalışmalara şimdiden başladı bile. Gignac’ı transfer etmek isteyen Fenerbahçe şimdiden Tigres kulübü ile pazarlıklara başlamış durumda.

Sarı Lacivertli takımın peşinde olduğu Gignac bu dönem Meksika kulübünde 34 maça çıktı. Yıldız futbolcu oynamış olduğu 34 maçta 16 gol 5 asist yaptı.

KOCAMAN TALİMATI VERDİ

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe’ye gelecek olan Aykut Kocaman, Sarı Lacivertli kulübe ‘’Gignac kesinlikle alınmalı’’ talimatını verdiği söyledi.

RAKİP BEŞİKTAŞ

Fenerbahçe bu hafta deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı Lacivertli takım ezeli rakipleri Beşiktaş'ı yenip Avrupa kupalarına gitmek için kendine şans yaratmaya çalışacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal