Aykut Kocaman’dan Fenerbahçe İddialarına Yanıt!

Fenerbahçe’de son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından yeniden sarı lacivertli ekibin başına geçeceği iddia edilen Aykut Kocaman, hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

28.09.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-14:13) Aykut Kocaman’dan Fenerbahçe İddialarına Yanıt!

Aykut Kocaman, Fenerbahçe’ye ilişkin hiçbir tasarrufu olmadığını belirterek, “Fenerbahçe, bir değişim süreci içindedir. Bu dönemde bazı sancılar yaşanacaktır. Bu durum da doğaldır, sabır ve yönetimin tercihlerine saygı duyulması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Medyada çıkan "Transfer yapmadan 75 puan toplardım” başlıklı haberlerin içinde yer alan söylemlerin doğru olmadığını ve gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Aykut Kocaman, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Sarı lacivertli kulübün efsane isimlerinden biri olan ve hem futbolculuk, hem de teknik direktörlük kariyerinde büyük başarılar yaşayan Aykut Kocaman konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Basında bugün şahsıma ilişkin, yakın çevreme dayandırılarak yapılan haberler doğru değildir. Özellikle görev başında bir teknik direktör bulunurken böyle bir yorumda bulunmadığım, kamuoyunun geniş kesimleri tarafından bilinmektedir. Fenerbahçe, bir değişim süreci içindedir. Bu dönemde bazı sancılar yaşanabilir. Bu durum da doğaldır, sabır ve yönetimin tercihlerine saygı duyulması gerekiyor. Bu duruma ilişkin fikirlerimi geçtiğimiz günlerde ifade etmiştim. Son dönemde Fenerbahçe başlığı altında hiç bir ilgim, alakam olmayan konularla ilgili devamlı benim ismm üzerinden bazı tartışmaların yürütüldüğünü üzülerek takip ediyorum. Bu süreçte bütün tartışmaların, hesapların, iddiaların dışında olduğumu, Fenerbahçe’ye ilişkin hiçbir gündemimin bulunmadığını, kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum...”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal