Aykut Kocaman Maçın Ardından Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Teknik Patronu Aykut Kocaman, aleyhlerinde yapılan hakem hatalarına rağmen Şampiyonluk yarışında bulunduklarını ve Başakşehir galibiyetinden sonra ligin tekrar başladığını söyledi.

12.02.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 12.02.2018-11:41) Aykut Kocaman Maçın Ardından Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Teknik patronu Aykut Kocaman, Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"LİG HERKES İÇİN YENİDEN BAŞLADI"

Galibiyetle ilgili açıklama yapan Aykut Kocaman, "Önde bastık, kazandık ama tam tersi yenilgide alabilirdik. Başakşehir bu ligin en organize takımı. Bizim adımıza önemli bir maçtı. Kazanmak zorundaydık ve kazanmayı istiyorduk. Puan kaybetsek bile yarışın içerisinde olmaya çalışacaktık. Böyle bir maçta her şey belli olmayacaktı ama takıma güven ve moral yaratacak bir durum yarattık. Beşiktaş için de Galatasaray için Trabzonspor için de lig yeniden başladı ve Başakşehir'i de bu yarışın içerisine çektik." dedi.

"ALEYHİMİZDE HAKEM HATALARI FAZLA"

Sarı-lacivertli takımla ilgili açıklamalarına devam eden Aykut Kocaman, "Takım ruhu ve isteği konusunda bir şikayetim yok. Bu sezon öyle bir sorun da yaşamadık. Biz anlık yaşayan bir ülkeyiz. Bizim takım için de böyle. Bu sezona damga vuran şey, bireysel hatalarımız oldu. Bu kadar hatanın kabulü gerçekten mümkün değil. Ayrıca takım olarak geç kurulduk. Diğer takımların aksine hakem hatalarının aleyhimize daha yoğun olduğu dönem geçiriyoruz. Bütün bunları dikkate alırsak, bu puanımız iyi gibi gözüküyor. Bir şey itiraf etmek de lazım, fizik gücümüz daha yukarı çıkmalı. Bizim için zor bir maç oldu. Şimdi biraz dinlenme zamanı." açıklamalarını yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal