'Aykut Kocaman Döneminde Hep Savunma Ağırlıklı Oynuyorduk'

İttifak Holding Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Uğur Demirok, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

26.02.2020-13:19 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-13:28) 'Aykut Kocaman Döneminde Hep Savunma Ağırlıklı Oynuyorduk'

Süper Lig’in 24. Hafta karşılaşmasında İttifak Holding Konyaspor kendi evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek. Yeşil beyazlılar bu maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenman ile devam etti.

Bence deplasmanda iyi oynadığımız bir maçtı. Maçın içerisinde biraz şanssız olaylar oldu. Ama ne olursa olsun kazanmak için gittiğimiz bir deplasmandı. İlk yarının son dakikası ve maçın son dakikalarında beraberlik oldu. İki hafta önce Konyaspor'umuz da bir değişiklik oldu. Bunların yavaş yavaş ekmeğini alıyoruz. Bence bunu Kayserispor maçında gösterdik. Deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık. Kazanamadığımız için üzgünüz ama bu haftadan sonra her şeyin daha farklı ve daha olumlu olacağını düşünüyorum.

Psikolojimiz iyi ve iyi tutmak zorundayız. Bu sene Konyaspor'a yakışmayan bir sene. Küme düşme mücadelesi veriyoruz. Bunun farkındayız. Sadece futbolcu grubu olarak değil bunu camia, şehir ve taraftarımızla birlikte atlatacağımıza inanıyoruz. Bir an önce bu kaosun içinden çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Değişim oldu. Değişimler de böyle kısa vade de bir anda bir şeyler veremiyorsunuz ama bu haftadan sonra herkes farklı bir şey olacağını görecek zaten. Bunun için antrenmanlarımızı yapıyoruz ve uğraşıyoruz.

Zor bir dönem. Hiçbir futbolcunun yaşamak istemeyeceği bir dönem. Bir de biraz haksız olunca daha da zor oluyor psikolojik açıdan. Bunu en iyi şekilde atlattığımı düşünüyorum. Çünkü profesyoneliz. Konyaspor ile sözleşmem devam ediyordu. Şu anda buradayım ve oynamaya başladım. Elimden geldiğince katkı sağlayıp sahada her şeyimi vermeye çalışıyorum. Ama 6-7 ay oynamamak insanı biraz etkiliyor. Ama profesyoneliz bunu atlattığımı düşünüyorum. İyi de çalışıyorum. Elimden geldiğini vermeye çalışıyorum sonuna kadar devam edeceğiz

Aykut hoca döneminde biraz daha savunmaya yönelik oynadığımız için değişkenlik oldu tabi. Bu sonuçların verdiği etkilerden dolayı herhalde. Savunma anlamında iyiyiz. Ekstra kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu saatten sonra her maça final olarak baktığımız için savunmayı ön planda tutmayacağız. Daha çok galibiyete odaklanacağımızı düşünüyorum. Ben Konyaspor'a isteyerek geldim. Beni o dönem başka isteyen kulüplerde vardı ama ben isteyerek buraya geldim. Önceleğimiz Konyaspor'u şu an bulunduğu kaosun içerisinden çıkarmak

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal