Ayhan Akman'dan Yeğeni Ali Akman İle İlgili Açıklama!

Performansıyla Süper Lig devlerinin ve Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Bursaspor'lu Ali Akman'la ilgili geçtiğimiz günlerde çıkan haberler sonrası amcası Ayhan Akman'da açıklama geldi.

21.11.2020-09:37 - (Son Güncelleme: 21.11.2020-09:59) Ayhan Akman'dan Yeğeni Ali Akman İle İlgili Açıklama!

Bursaspor forması giyen 18 yaşındaki Ali Akman, Türk futboluna şimdiden damgasını vurmaya başladı. Bu sezon 1. Lig'de Bursaspor formasıyla çıktığı 9 maçta 7 gol atan genç yetenek, emin adımlarla gol krallığına doğru ilerliyor. Bursa altyapısında yetişen ve yavaş yavaş yıldızını parlatan Ali Akman'ın son dönemdeki bu çıkışı, yalnızca Süper Lig devlerinin değil aynı zamanda Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.

İsmi Bayern Münih ve Lille gibi takımlarda anılan Ali Akman için menajerlerin hem amcası hem de temsilcisi olan Ayhan Akman'la görüşerek, aralarında 5 büyük ligden devlerin de bulunduğu teklifler getirdiği öne sürülmüştü.

'FATİH HOCAYA SÖZÜMÜZ VAR'

Hatta Ayhan Akman'ın bu tekliflere verdiği iddia edilen cevap gündeme damga vurmuştu. Ayhan Akman'ın, söz konusu menajerlere "Fatih hocaya sözümüz var..." diyerek yeğeninin Türkiye'de kalma ihtimalinde sarı kırmızılı formayı giymeyi her şeyden çok istediğini ilettiği iddia edilmişti.

TELEVİZYONDA CEVAP VERDİ

Tüm bu gelişmelerin ardından Ali Akman'ın amcası ve temsilcisi Ayhan Akman, yeğeninin geleceğine dair TRT Spor'da açıklamalarda bulundu. Yorumculuk yaptığı programda yeğeni hakkındaki söylentilerine açıklık getiren Ayhan Akman, transfer teklifleri geldiğini doğrularken Galatasaray ile Fenerbahçe iddialarına ise yanıt verdi.

'İLK PLANI VE DÜŞÜNCESİ AVRUPA'

"Bunu her zaman söylüyorum. Ali Akman'ın amacı yurt dışında futbol oynamak. Dışarıda konuştuğum kişilere de bunu söylüyorum. Ali Akman'ın niyetinin, planlarının, amaçlarının, hayallerinin bu olduğunu söylüyorum. O takım istiyor, bu takım istiyor gibi konulara hiç girmiyorum. Evet, talipleri var. Avrupa'dan da var. Bunu söylemekte bir sakınca yok. "Ali Akman'ın ilk planı ve düşüncesi Avrupa'da futbol oynamak. Kendini daha çok geliştirmek istiyor. Böyle bir hayali var. Öyle bir planı var. Onun dışında benim ağzımdan herhangi bir yere bir açıklamadır, ya da bir başka şey yok. Hiçbir şekilde konuşmadım. Ben onun amcasıyım.

'ALİ'NİN KENDİ PLANLARI VAR'

"Evet, eski bir Galatasaray oyuncusuyum. Galatarasaylıyım doğru. Ama Ali Akman'ın da kendisine göre bir planlaması, hayalleri, amaçları var. Son olarak hiçbir yere, hiçbir şekilde konuşmadım. Çok fazla spekülasyon çıkmaya başladı. Ben Ali Akman'ın da bundan etkilenmemesini istiyorum. Ali kendi işine bakıyor, Bursaspor'a hizmet ediyor şu an. Onların da bir amaçları var. Yıpranmaması lazım. Amcası olarak, kafasının tamamen futbolda olmasını istiyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal