Aydınsporlu Futbolculardan İlginç Protesto!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından Aydınspor 1923'te oyuncular bugüne dek örneği görülmemiş bir protesto gerçekleştirdi.

17.08.2018-14:17 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-14:25)

Antrenmanın ardından tesislerde suların kesik olmasından dolayı duş alamayan futbolcular, tepki olarak Kent Meydanı'ndaki süs havuzuna girdi. Kulüp ve Aydın Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan gerilim neticesinde elektrik ve suların kesilmesiyle zor günler yaşayan oyuncuların bu protestosu arbedeye sebep oldu.

Hüseyin Aksu Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda oyuncular bu sabah suların kesik olduğunu görünce kulüp yöneticileriyle beraber meydandaki havuzun yolunu tuttu. Teknik kadro ve futbolcuların havuzda duş alacağı bilgisini alan Aydın Büyükşehir Belediyesi, durumdan yetkilileri haberdar etti. Zabıta Daire Başkanı Hakan Genç ve ekibi oyunculara engel olmak isterken kavga çıktı. Yaşanan arbede esnasında Hakan Genç burnundan yaralanırken, devreye polis girdi. Emniyet güçlerinin çabalarıyla kavga daha fazla büyümeden engellendi.

Aydın Şehir Meydanı'nda takımın duş almak istemesi enteresan görüntüler ortaya çıkardı. Etrafta bulunan halk da protestoyu büyük bir şaşkınlıkla seyretti. Başkan Hüsamettin Ertan, Aydınspor 1923'ün şehrin bir değeri olduğunu vurgularken, "Tesislerimizde paramızla bizi abone yapmıyorlar, suyumuzu kesiyorlar. Beni bu meydanda ya idam edecekler ya da bunların peşini bırakmayacağız. Bu kulübe herkes sahip çıkacak. İdmanın ardından su bulamayınca biz de oyuncuların havuzda duş almasını sağladık." ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal