Aybaba'ya Sert Sözler!

Kayserispor'un futbolcusu Djedje'den Samet Aybaba'ya sert cevap geldi. Aybaba'nın ''Djedje’yi bu takımda görmek istemiyoruz'' açıklamasına cevap veren Djedje, "Daha bir hafta önce geldiniz. Benim hakkımda gazetecilere konuşmayın" dedi.

24.10.2019-22:54 - (Son Güncelleme: 24.10.2019-22:47)

Kayserispor'un yeni hocası Samet Aybaba, bir süredir yönetimden alacağını isteyen ve bu nedenle idmanlara çıkmayan Brice Dja Djedje'yi takımda görmek istemediğini söylemişti.

Sezon başı Ankaragücü'nden transfer edilen Djedje'nin disiplinsiz olduğunu söyleyen Aybaba, bir yaptırım uygulama zamanı geldi sözlerinde bulunmuştu.

DJA DJEDJE'DEN CEVAP GELDİ

Samet Aybaba'nın sadece 1 hafta önce göreve geldiğine değinen tecrübeli futbolcu, ''Sakin kalıyorum ve size hiç cevap vermiyorum. Benim hakkımda gazetecilere konuşmayın. Beni bitirmeye veya benim hakkımda bir şeyler uydurmaya çalışmayın. Daha 1 hafta önce geldiniz. O yüzden benim hakkımda yanlış bilgileriniz varsa rica ediyorum konuşmayın.'' açıklamasında bulundu.

SAMET AYBABA DJEDJE İÇİN ŞU SÖZLERİ KULLANMIŞTI

“Djedje bir müddet bizimle antrenmanlara çıkmayacak. Adebayor’un ayağında sakatlığı var, tedavisi sürüyor ama Djedje ile ilgili kulübün bir yaptırım uygulama zamanı geldi diye düşünüyorum. Onlara da bunu söyledim. Burası marka, markayı yüksek tutmak lazım. Eğer onu yüksek tutmazsanız o zaman başka sorunlar yaşarsınız. Takım bütünlüğüyle ilgili birleştirmeye çalıştığınız şeyleri kaybetmeye başlarsınız. Bu nedenle bir daha Djedje’yi bu takımda görmek istemiyoruz. Hem saha içinde katkısının olmadığından hem de saha dışında takımı rahatsız edecek kötü, disiplinsiz davranışta bulunduğundan. Burada hem içeride hem dışarıda hem de performansla ve davranışla ilgili bir şey yapmazsak takım bütünlüğünü bir araya getiremeyiz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal