Avustralyalı Oyuncular İzleyenleri Mest Etti!

Rusya’da gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda C Grubu’nda mücadele eden Avustralya’nın Peru ile yapacağı karşılaşma öncesi son idmanı birbirinden güzel görüntülere sahne oldu.

26.06.2018-16:42 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-16:41)

Rusya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu son maçında Peru ile karşılaşacak Avustralya Milli Takımı’nın antrenmanındaki top kapma çalışması izleyenleri mest etti.

Avustralyalı oyuncular, antrenman sırasında gerçekleştirilen top kapma çalışmasında yaptıkları pas ve hareketlerle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı. Kısa sürede beğeni ve paylaşım rekoru kıran video sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

AVUSTRALYA’NIN DÜNYA KUPASI PERFORMANSI

Tarihinde 5. kez Dünya Kupası’nda boy gösteren Avustralya Milli Takımı, Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Kupası C Grubu’nda Fransa, Danimarka ve Peru ile mücadele ediyor. Gruptaki ilk karşılaşmasında Fransa’ya 2-1 mağlup olurken, ikinci mücadelesinde Danimarka ile 1-1 berabere kaldı. Gruptaki son karşılaşmasını ise bugün Peru ile oynayacak Avustralya’nın bir üst tura çıkması için Peru’yu mutlaka mağlup etmesi ve Fransa’nın da Danimarka karşısında galip gelmesi gerekiyor.

Avustralya, Dünya Kupası'nda şimdiye kadar çıktığı 15 karşılaşmada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 elde etti. Bu müsabakalarda 13 defa ağları havalandıran Avustralya, kalesinde ise 29 gole engel olamadı.

Daha önce yer aldığı 4 Dünya Kupası'nda sadece 2006 yılında Almanya'da düzenlenen şampiyonada gruptan çıkabilen Avustralya, söz konusu şampiyonada son 16 turunda İtalya'ya 1-0 mağlup olarak elenmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal