Avrupa’nın Devleri Çağlar Söyüncü’yü İstiyor!

Milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü, Arsenal, Atletico Madrid ve Premier Lig'den 4 takım renklerine bağlamak istiyor.

11.06.2018-13:15 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-13:14) Avrupa’nın Devleri Çağlar Söyüncü’yü İstiyor!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Freiburg'ta başarılı bir performans ortaya koyan Çağlar Söyüncü'nün menajeri Mustafa Doğru, son dönemde oyuncusu hakkında çıkan transfer haberlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Arsenal'in şef scoutu Sven Mislintat'ın Borussia Dortmund'da görev yaptığı dönemde de Çağlar'ı istediğini söyleyen Doğru, "Mislintat, Dortmund'da görev yaptığı zaman da Çağlar'ın peşindeydi. Onu ilk olarak Almanya'da gözlemledi. Görüşmeler gerçekleşti fakat rakam konusunda anlaşma sağlanması gerekiyor. Ne olacağını göreceğiz" şeklinde konuştu.

Liverpool’un oyuncusunu istediğine yönelik iddiaları yanıtlamak istemeyen Doğru, "Liverpool ile ilgili söyleyebileceğim tek şey, milli arada Çağlar’ı 4-5 Premier Lig takımının izlediği olur. Dört takım ile temasa geçtik, görüşmeler devam ediyor" dedi.

İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'in de Çağlar’ı istediğini vurgulayan Doğru, "Atletico Madrid'in de bir ilgisi var. Fransa, İtalya ve Almanya'dan da talipleri var. Bu ilgi şaşırtmıyor çünkü Çağlar modern bir defans oyuncusu. Hızlı, aynı zamanda iki ayağını da kullanabiliyor. Fiziksel açıdan da iyi durumda. Onun için Premier Lig'in ideal olduğu fikrindeyim. Freiburg Çağlar’ın gelişimi adına çok önemliydi ve bir sonraki seviyeye çıkmasına yardımcı oldu. Şu anda yeni rekabete hazır olduğu kanaatindeyim " ifadelerini kullandı.

2016-2017 sezonu başında Altınordu'dan 2,6 milyon euro bonservis karşılığında Freiburg'a transfer olan 22 yaşındaki stoper, geride kalan sezonda Freiburg formasıyla 30 maça çıktı ve bir kez de gol sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal