Avrupa'da Play Off Turu Kura Çekimi Zamanı!

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde play-off turu kura çekimi bugün gerçekleşecek.

06.08.2018-12:04 - (Son Güncelleme: 06.08.2018-12:00) Avrupa'da Play Off Turu Kura Çekimi Zamanı!

Avrupa’nın kulüpler düzeyindeki en büyük iki organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde 2018-2019 sezonu play-off turu kura çekimi bugün İsviçre’nin Nyon şehrinde yapılacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off turu kura çekimi saat 13.00’te, UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi ise 14.30’da gerçekleştirilecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica ile mücadele edecek temsilcimiz Fenerbahçe, rakibini elemesi durumunda seribaşı olacak. Rusya ile Ukrayna ekiplerinin birbiriyle oynamama kuralından dolayı Benfica-Fenerbahçe eşleşmesinden galip ayrılan takım, PAOK-Spartak Moskova eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Kura çekiminde, Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda, bu eşleşmenin kazananıyla ilk olarak hangi sahada oynayacağı da belirlenecek.

Şampiyonlar Ligi’nde play-off turu ilk karşılaşmaları 21-22, rövanş maçları ise 28-29 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

UEFA AVRUPA LİGİ

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley ile eşleşen Medipol Başakşehir ve Avusturya’nın LASK Linz ekibiyle eşleşen Beşiktaş’ın tur atlaması durumunda play-off turundaki rakipleri ise saat 14.30’da belli olacak.

Avrupa Ligi’nde play-off turu ilk maçları 23, rövanş karşılaşmaları ise 30 Ağustos’ta oynanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal