Avrupa Basını Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Konuşuyor!

7 gol, bir kırmızı kart, bir penaltı olan ve Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye karşı 4-3 üstünlüğüyle tamamlanan müthiş derbi Avrupa basınında da geniş yer aldı.

30.11.2020-13:18 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-13:16) Avrupa Basını Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Konuşuyor!

Süper Lig'de 7 gollü derbide Beşiktaş, Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup ederken Kadıköy'de 15 yıl sonra galip geldi. İzleyen herkese futbolun rekabetçi güzelliğini hatırlatan derbi, dış basında da konuşuldu.

İşte Avrupa basınından Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi hakkında yapılan değerlendirmeler.

ABOUBAKAR BÖYLE İSTEDİ

''Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği maçta attığı iki golle derbinin belirleyici ismi oldu'' (A Bola / Portekiz)

''Beşiktaş, İstanbul derbisinde Fenerbahçe'yi 4-3 yenerken Aboubakar 2 müthiş gol atarak maçın yıldızı oldu.'' (ZeroZero / Portekiz)

''10 kişi Beşiktaş, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3 yendi ve ve 15 yıl sonra deplasmanda ilk kez kazandı! Beşiktaş, bu galibiyetle 8. sıradan 4.lüğe çıktı'' (Voetbalzone / Hollanda)

''İstanbul'da Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında inanılmaz bir derbi oynandı. Beşiktaş, 10 kişi kalmasına rağmen Fabrice N'Sakala'nın kariyerinde attığı ikinci gol ile maçı koparttı.'' (Walfoot / Belçika)

ABOUBAKAR MAÇIN KAHRAMANI

''Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği maçta 2 gol atarak derbiyi takımına getirdi.'' (Africatopsport, Afrika)

BİR SÜRÜ GOL, BİR SÜRÜ SÜRPRİZ!

''Süper Lig'de 10 kişi Beşiktaş, derbide Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Beşiktaş yarış içine girdi, Fenerbahçe 3.lüğe düştü.'' (Tuttomercato/İtalya)

''Beşiktaş, Fenerbahçe'yi Aboubakar'ın 2 golüyle 4-3 yenip yarışa ortak oldu. Alanyapor ise zirvede yalnız kaldı.'' (L'Equipe/Fransa)

'KEŞKE GÖNDERMESEYDİK'

Derbide attığı iki golle yıldızlaşan Vincent Aboubakar, Portekiz'de olay oldu. Porto taraftarları, Aboubakar'ın derbide 2 gol atmasının ardından futbolcunun gönderilmesini eleştirdi. Portekizli taraftarların Aboubakar yorumları şu şekilde;

''Geçen sene Aboubakar'ın futbol hayatının bittiğini düşünmüştüm. Yürüyemiyordu bile. Beşiktaş'ta 70 dakikayı zorla çıkartıyor ama müthiş goller attı!''

''Aboubakar bizdeyken sakat sakat oynadı. Keşke sakat oynamasaydı da onu göndermeseydik. En büyük hatası iyileşmeden oynamak istemesiydi.''

''Aboubakar, Türkiye'de bizde bulamadığı şeyi buluyor: Devamlılık...''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal