Avatar Atakan: 'Büyük Savaşlar Verdim'

Kick boks ve Muay Thai dövüşçüsü Çağan Atakan Arslan (Avatar Atakan) dünyada spor faliyetlerinin askıya alındığını hatırlatarak dövüş sporlarınında bu durumdan kötü etkilendiğini söyledi.

23.04.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-15:00) Avatar Atakan: 'Büyük Savaşlar Verdim'
Bir İnstagram canlı yayınına katılarak soruları yanıtlayan, Atakan Arslan evinde bireysel idmanlarını sürdürdüğünü belirterek, "Koronovirüs dövüş sporlarını da etkiledi. Bizde kondisyon çok önemli ve sürekli antrenman yapmak gerekiyor. Evde herkes kendini hazırda tutamaz. Dövüş sporu ile ilgilenenlerde kondisyon düşecektir" dedi.

Dünyada birçok spor organizasyonun durduğunu belirten Avatar Atakan, "UFC bile durmuş durumda. UFC bir ada satın aldı ve orada düzenlemeyi düşünüyorlar. Tamamen karantinaya almışlar. Ben de Azerbaycan'da 11 Nisan tarihinde bir organizasyona katılacaktım ama corona virüsten sebep iptal oldu" ifadelerini kullandı.

Spor dünyasına basketbol ile giriş yaptığını belirten Atakan Arslan, "Basketbol ile başladım spor hayatıma. Mahallemizde bir pota vardı ve sürekli basketbol oynardık. Basketbolcu olmak istiyordum ve hayalim NBA takımlarına gitmekti. Ama çok zayıftım basketbolum iyi olsa da zayıf bir çocuktum. Ardından fitness yapmak için bir salona yazıldım ve oradaki antrenörüm beni kick boksa yönlendirdi. Ardından kick boksta turnuvalara katılıp başarılar elde edince benim mesleğim haline geldi" dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal