Aubameyang: 'Çok Üzgünüm'

UEFA Avrupa Ligi'ne şok bir mağlubiyetle veda eden Arsenal'de Pierre-Emerick Aubameyang karşılaşma sonrası hayal kırıklığını gizleyemedi.

28.02.2020-12:07 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-12:03) Aubameyang: 'Çok Üzgünüm'
Arsenal, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşmasında ilk mücadelede rakip sahada 1-0 yendiği Olympiakos'a evinde 2-1 mağlup oldu ve tur biletini Yunan temsilcisine kaptırdı.

Olympiakos, Cisse ile maçın 53. dakikasında öne geçerken maç bu skorla bitti ve karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmaların 113. dakikasında Pierre-Emerick Aubameyang ile 1-1'lik beraberliği yakalayan ve tur kapısını aralayan Arsenal, maçın 119. dakikasında Youssef El-Arabi'nin golüne engel olamadı ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Maç sonrası hüznünü gizleyemeyen Aubameyang, BT Sport'a gerçekleştirdiği konuşmada, maçın son dakikasında kaçırdığı gol pozisyonuyla alakalı konuştu:

"Çok büyük bir hayal kırıklığı. Ne diyebilirim ki? Bizim için çok zor. Zor bir mücadele oldu. Son dakika golü bizim için çok şanssız bir andı. Çok kötü hissediyorum. Son pozisyonu nasıl değerlendiremediğimi bile bilmiyorum. Çok kötü hissediyorum. Bu şansı nasıl kaçırırım? Çok yoruldum, maç boyu kramplarım oldu ama bunlar bir mazeret değil."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal