Attığım Gol Bana Moral Verdi

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Filip Novak ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu ve "Neden iki kupayı birden almayalım ki" dedi.

20.06.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 20.06.2020-16:33) Attığım Gol Bana Moral Verdi

Fenerbahçe maçlarında attığı gollerle taraftarların gönlünde taht kuran Filip Novak, ülke basınına konuştu.

FENERBAHÇE'YE ATTIĞIM GOL BANA MORAL VERDİ

Çek futbolcu, “Sörloth’un golüyle Fenerbahçe maçında erken üstünlüğü yakaladık. Sonrasında rakip risk almak zorunda kaldı. Sörloth maçın sonunda turu getirmişti ama ben de son golü atmayı başardım. Gol için mutluyum. Tekrar lige başladıktan sonra formumda bir düşüş olmadı. Gol bana moral verdi” dedi. 3 aylık aranın uzunluğuna dikkat çeken yıldız sol bek, “5 haftalık bir hazırlık sürecimiz oldu. Başlamak için günleri saydık. Göztepe maçında 50 dakika 10 kişi oynadık ama 3-1 kazandık. Zirvedeyiz. Ligde 7, kupada 1 finalimiz var. Neden iki kupayı birden almayalım ki! İyi bir takımız, çok formdayız ve hedefimiz her şeyi kazanmak. Yönetimin de taraftarın da ne kadar istekli olduğunu görüyoruz. Onların bu isteğini gerçekleştirmeye çalışacağız“ ifadelerini kullandı.

RİZESPOR GALATASARAY'I YENİNCE...

“Şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz Başakşehir. Puanlarımız aynı fakat maçımız yok. Rizespor bize geçen hafta çok yardım etti. Galatasaray’ı yendiler ve son şampiyonu yavaşlattılar. Sivasspor 4, Galatasaray 6 puan arkamızda. Bu 4 takımdan biri şampiyon olacak”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal