Atletico Madrid'in Geleceği Planı Mustafa Kapı ve Agustin Urzi!

Atletico Madrid, genç yetenek Agustin Urzi ve Galatasaray'dan gitmesi beklenen Mustafa Kapı'yı takıma katmayı planlıyor.

15.04.2020-16:47 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-16:45) Atletico Madrid'in Geleceği Planı Mustafa Kapı ve Agustin Urzi!

İspanya La Liga kulüplerinden Atletico Madrid, özellikle Diego Simeone'nin takımın başına gelmesinin sonrasında Güney Amerika pazarından yaptığı genç futbolcu transferleriyle gözleri üzerine çekti.

Atletico Madrid; Jose Gimenez, Nahuen Perez ve daha 19 yaşında San Lorenzo'da bulunan Angel Correa gibi bu defa da Arjantin futbolunun yeni yeteneklerinden Agustin Urzi'yi takip ediyor.

Banfield’de top koşturan 19 yaşındaki Urzi, "Boca, Racing, Inter, River, Roma, Benfica, Atletico Madrid ve birçok takım... Fiorentina da olabilir ki çoğu İtalya'dandı. Menajerim ve kulüple temasa geçtiler" şeklinde konuştu.

The World News'ün haberine göre Atletico'nun gelecek için yapacağı planlar ise yalnızca Güney Amerika ile sınırlı kalmadı. İspanyol kulübünün, Galatasaray 'dan gitmesi tahmin edilen Mustafa Kapı için de Valencia ile yarıştığı ifade edilirken futbolcunun da İspanya'da oynamak istediği vurgulandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal