Atletico Madrid’den FIFA’ya Griezmann Göndermesi!

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, FIFA tarafından “Yılın En İyi Futbolcusu” adayları arasında ilk 3’e alınmayan oyuncusu Griezmann’a destek verdi.

04.09.2018-14:44 - (Son Güncelleme: 04.09.2018-14:39) Atletico Madrid’den FIFA’ya Griezmann Göndermesi!

“Yılın En İyi Futbolcusu” adayları arasında yer almayan Griezmann'ın forma giydiği Atletico Madrid'den FIFA'ya tepki geldi. Fransız yıldızının 3 kupa ile poz verdiği bir fotoğrafı paylaşan Madrid ekibi, "Fazla söze gerek yok" ifadesini kullandı.

Bu sene, ilk olarak UEFA Avrupa Ligi, daha sonra Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası ve son olarak UEFA Süper Kupası zaferleri kazanan Antonie Griezman, adaylar arasında yer almamasından ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor.

27 yaşındaki forvetin, FIFA tarafından “Yılın Futbolcusu” adayları arasında gösterileceği tahmin ediliyordu. Fakat, Atletico Madrid'in yıldız ismi, 2018 yılının kupa avcısı Griezman, adaylar arasında yer almadı.

FIFA, 3’e indirdiği “Yılın Futbolcusu” adayları arasında Cristiano Ronaldo, Luka Modric ve Muhammed Salah'a yer verince Atletico Madrid’den ilginç bir tepki aldı. Yıldız oyuncusunun 3 kupa ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan İspanyol kulübü, "Fazla söze gerek yok" notu ile FIFA’ya göndermede bulundu.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal