Atletico Madrid UEFA'da Zorlanmadı!

Atletico Madrid Avrupa Ligi'nde karşı karşıya geldiği rakibine acımadı ve 4-1'lik galibiyet ile sahadan ayrılmayı başardı.

16.02.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-14:55) Atletico Madrid UEFA'da Zorlanmadı!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında Atletico Madrid, deplasmanda Kopenhag'ı 4-1 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın 15. dakikasında Viktor Fischer'in golüne engel olamayıp geriye düşen Atletico Madrid, 21. dakikda Saul Niguez ile karşılık vererek skora denge getirdi. Bu golden sonra akın akın gelen Madrdi, 37.dakikada Kevin Gameiro ile skoru 2-1'e getirdi. İkinci devrede ataklarını daha da artıran Atletico, 71. dakikada Griezmann ve 77.dakikada Vitolo'nun ayağından buluduğu gollerle sonuca gitti. Bu sonuçla Atletico Madrid, 22 Şubat'ta sahasında oynayacağı rövanş öncesi tur kapısını sonuna kadar araladı.

Öte yandan İspanya medyasında yer alan haberlerde, Dalian Wanda Grup'un deniz aşırı ülkelerdeki borcunu azaltmak gayesi ile hisse satış işlemini yaptığı iddia edildi. Bu satıştan sonra Quantum Pacific Grup'un kulüpteki hisse oranı yüzde 32'ye yükseldi. Atletico Madrid'in icra kurulu başkanı Miguel Angel Gil Marin ile başkanı Enrique Cerezo, kulübün hisselerinin çoğunluğunu elinde bulundurmakta.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal