Atiba’dan Burak Yılmaz Değerlendirmesi!

Süper Lig’in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş’ta, Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

05.01.2019-16:08 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-16:07) Atiba’dan Burak Yılmaz Değerlendirmesi!

Beşiktaş’ın deneyimli orta sahası Atiba Hutchinson, Süper Lig’de ikinci devreye iyi başlayarak çıkış yakalamak istediklerini belirtti.

Ligin ikinci devresi için kamp çalışmalarını Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde sürdüren siyah beyazlı ekibin deneyimli oyuncusu Atiba, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak çıkışa geçmek istediklerini beliren 35 yaşındaki Kanadalı orta saha, yeni transfer Burak Yılmaz'la ilgili kendisine yöneltilen soruyu da yanıtladı.

Burak Yılmaz’ın kendini kanıtlamış önemli bir forvet olduğunu belirten deneyimli futbolcu, "Burak Yılmaz kariyeri boyunca oynadığı her kulübe çok ciddi katkı sağlamış bir futbolcu. Gol ortalaması çok yüksek, bize karşı forma giydiğinde de bunu görmüştüm. Doğru koşuları yapan, golü koklayan bir forvet." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal