Asmir Begovic'ten Koronavirüs ve Futbol Festivali Önerisi

AC Milan'da kariyerine devam eden Asmir Begovic, koronavirüs salgınından sonra bir futbol festivali yapılması gerektiğini söyledi.

16.03.2020-16:12 - (Son Güncelleme: 16.03.2020-16:09) Asmir Begovic'ten Koronavirüs ve Futbol Festivali Önerisi
AC Milan'da kariyerine devam eden Asmir Begovic, koronavirüs salgınından sonra bir futbol festivali yapılması gerektiğini söyledi.

Asmir Begovic yaptığı konuşmada, "Koronavirüs nedeniyle umarım doğru kararlar alınacaktır. Bence sezonu bitirmeliyiz. Evet, başlangıçta yanlış anlaşılabilir ama bu hikaye iyi bitmeli. İptal etmek hakkındaki konuşmaları sevmiyorum, taraftarlar olmadan oynamayı sevmiyorum. Her şeyi durdurmalı ve bu virüsü kontrol altına almalıyız. Herkesi sağlıklı hale getirmeliyiz. Her şey ne kadar erken durursa o kadar erken bitecektir." diye konuştu.

Futbol festivali önerisi yapan Begovic, "Taraftarlar stadyumda futbol izlemeli. Şampiyonluk mücadelesi için, Avrupa kupaları için adımların sahada çözülmesi gerekiyor. Her şey bittikten sonra bir futbol festivali düzenlememiz gerek. Altı ya da yedi hafta üst üste maçlar olabilir. Bence futbol her şeyi güçlendirip insanlara neşesini geri verebilir. San Siro'da kapalı kapılar arkasında oynamak çok garipti. Ev sahibi olduğunuzda taraftarlar sizi destekler ve iter. Çok sessizdi, adrenalin yoktu. Rakip oyuncularla da konuştuk ve hiç eğlenceli değildi." diyerek konuşmasını bitirdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal