Aslan'ın Rakibi Formda Alanya

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, bu akşam saat 20.00'da ligin flaş takımı Alanya'yı konuk ediyor. Fatih Terim, Taylan'ın sakatlığı sebebiyle orta saha kurgusunda zorluk yaşıyor.

19.10.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-15:59) Aslan'ın Rakibi Formda Alanya

Lige 2’de 2 yaparak giren fakat sonrasındaki 2 karşılaşmada bir beraberlik ve bir yenilgi yaşayan Galatasaray, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Alanya’yı konuk ediyor. Sarı-Kırmızılılar'da orta sahanın dinamosu Taylan Antalyalı’nın sakatlığı sürüyor. Terim, takımla birlikte çalışmalara katılan Taylan’ı riske etmek istemiyor. Orta sahada Etebo’nun yanında kimin oynayacağı merak konusu oldu.

DONK YA DA ÖMER BAYRAM

Deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim, orta sahada oynatacağı isimler üzerine sıkıntı yaşıyor. Oghenekaro Etobo’nun ilk 11’de yer alacağı ifade ediliyor ancak bu da kesin bir bilgi değil. Fatih Terim’in, orta sahada Ömer-Etebo şeklinde kurgusunu yapması da kuvvetli ihtimal olarak göze çarpıyor.

ARDA VE FEGHOULI SAVUNMA YAPACAK

Fatih Terim, bu akşam oynanacak mücadelede Alanya’nın hızlı kanat akınları için de oyuncularına sıkı tembihlerde bulundu. Terim, Arda Turan ve Feghouli’den beklere yardım etmelerini istedi. Golcü bir takım olan Alanyaspor, ayrıca ligin en az gol yiyen takımı konumunda.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal