Aslan Portekiz’e Hareket Etti!

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın deplasmanda Porto ile karşılaşacak Galatasaray, bu müsabaka için Portekiz’e uçtu.

02.10.2018-12:21 - (Son Güncelleme: 02.10.2018-12:10)  Aslan Portekiz’e Hareket Etti!

Ülkemizi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, D Grubu'nda oynayacağı Porto karşılaşması için Portekiz’e gitti. Porto’ya hareket etmek için sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gelen sarı kırmızılılar, taraftarların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

"Her karşılaşmada en iyi skoru almak istiyoruz"

Havaalanında basın mensuplarına açıklamalar yapan Teknik Direktör Fatih Terim, "Şampiyonlar Ligi'nde her müsabakanın zorlu geçeceğini hepimiz biliyoruz. Umarım güzel bir skorla döneriz. Herkesin hedefi bu yönde. Her ne kadar bu karşılaşmanın ardından 4 maçımız daha olsa da, her karşılaşmada en iyi sonucu almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Zorlu karşılaşma öncesinde sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Fatih Terim ve bir oyuncu bugün TSİ 20.30'da Estadio do Dragao Stadyumu'nda basın toplantısında basın mensuplarının karşısına çıkacak. Galatasaray, son çalışmasını da TSİ 21.00'de yine karşılaşmanın yapılacağı stadyumda gerçekleştirecek.

Kamp Kadrosu

Sarı kırmızılı ekibin Porto maçı için kamp kafilesinde bulunan futbolcular şu şekilde:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal