Aslan Kazanmayı Unuttu

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Galatasaray, TFF 2. Lig temsilcisi Tuzlaspor’u sahasında ağırladı.

04.12.2019-23:06 - (Son Güncelleme: 04.12.2019-22:54)
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında TFF 2. Lig temsilcisi Tuzlaspor’u sahasında ağırladı.

Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Cim Bom ’da teknik direktör Fatih Terim, kritik virajı göz önünde bulundurarak genç ve yedek isimlere öncelik verdi.

Türkiye Kupası'nın son olarak müzesine götüren Sarı Kırmızılı takım, Tuzlaspor karşısında bu sezon ilk kez çıktığı kupa macerasına yenik bir şekilde başladı ve 2-0'lık skorla mağlup bir şekilde mücadeleyi tamamladı. Tuzlaspor'a galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Sadık Baş ve 90. dakikada Umut Sönmez kaydetti.

SİNİRLER GERİLDİ

Mücadelenin 77. dakikasında Galatasaray'da sinirler gerildi. Önce Tuzlaspor kalecisi Bayram, Adem'le yaşadığı pozisyon sonrası kendini yere bıraktı. Ardından Bayram ayağa kalktığında Adem kendini yere bıraktı. Sonrasında Ahmet Çalık ile kaleci Bayram arasında bir tartışma yaşandı. Ardından hakem ve iki takım futbolcularının araya girmesi ile maç kaldığı yerden oynanmaya devam etti.

81. dakikada Younes Belhanda'nın pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Adem Büyük sağ ayağının içi ile vuruşunu yaptı ancak kaleci Bayram Olgun sağ köşeye uzanarak golü engelledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal