Aslan İtalyan Yıldızın Peşinde! Harekete Geçiliyor

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde güçlü bir kadroyla mücadele etmek isteyen Galatasaray, gözünü İtalya Milli Takımı’nın yıldız ismi Mario Balotelli’ye dikti.

30.05.2018-11:24 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-11:22) Aslan İtalyan Yıldızın Peşinde! Harekete Geçiliyor

Sarı kırmızılılar önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir kadro oluşturmak adına harekete geçiyor. Sarı kırmızılıların, Fenerbahçe'nin de gündeminde bulunan İtalyan yıldız Mario Balotelli’nin transferi için İtalya'da uzun yıllar yaşayan Şükrü Hanedar'ı görevlendirdiği ortaya çıktı.

Gelecek sezon 3 kulvarda mücadele edecek sarı kırmızılı takım, bu doğrultuda operasyona başlıyor. Sarı kırmızılı takı, Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan 27 yaşındaki İtalyan golcü Mario Balotelli için atağa kalkıyor.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Nice' forması giyen yıldız futbolcu geride kalan sezonda çıktığı 38 karşılaşmada 26 gol, 2 asist ile adından söz ettirdi.

Yıldız futbolcunun sözleşmesinin 30 Haziran'da sona erecek olması da sarı-kırmızılıları heyecanlandırıyor. Sarı kırmızılı yönetimin, uzun yıllar İtalya’da yaşayan Şükrü Hanedar'ı en kısa sürede Çizme'ye göndererek transferi için nabız yoklaması bekleniyor.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal