Aslan Gol Atmayı da Unuttu

Süper Lig’in ilk iki haftasında kazanan Galatasaray, daha sonra oynadığı 3 maçta ise kazanamadı. Aslan’ın bu 3 maçta bulabildiği tek gol ise penaltıdan...

20.10.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 20.10.2020-09:37) Aslan Gol Atmayı da Unuttu

Süper Lig’in 5. haftasına Galatasaray sahasında karşılaştığı Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar, Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan 2 puan çıkartabildi.

Geçtiğimiz sezonlarda evinde oynadığı maçlarda beraberlik yüzü bile görmeyen Aslan, evinde oynadığı son 2 maçtan sadece 1 puan çıkartabildi. Galatasaray, geçtiğimiz yıllara göre de epey kısır bir görüntü sergiliyor.

MUSLERA’NIN YOKLUĞU VURDU

Sarı-Kırmızılılar’da geçen sezon Rize deplasmanında sakatlanan başarılı eldiven Muslara, takımının büyük parçası olduğunu hissettirdi. Geçen sezon Okan Kocuk, bu sezon ise Fatih Öztürk beklentileri karşılayamadı. Uruguaylı kalecinin en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacağı aktarılıyor.

POZİSYON DA ÜRETİLEMİYOR

Son 3 maçta 1 gol bulabilen Galatasaray, dün Falcao’nun attığı penaltı ile siftahı kırdı ama elle tutulur biz gol girişimi de yoktu. Falcao’nun da penaltılar dışında ortada olmaması eleştiriliyor… Kanatlarda ve on numarada geçtiğimiz yılların katkısını alamayan Fatih Terim, yeni modeller denemesine rağmen sonuç alamıyor. Arda, Feghouli, Babel gibi yaşı ilerlemiş oyuncular istenilen dinamizmi veremiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal