Aslan Derbiyi Kazandı Şampiyon Gibi Karşılandı!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde ağırladığı derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 mağlup eden Galatasaray'da taraftarlar galibiyet sevincini doyasıya kutladı.

30.04.2018-09:02 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-09:06) Aslan Derbiyi Kazandı Şampiyon Gibi Karşılandı!
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında konuk ettiği dev derbide Beşiktaş'ı 2-0 yenerej şampiyonluk yolunda büyük avantaj sağladığı karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takımlarını şampiyon gibi karşıladı.



Sarı kırmızılı takıma Beşiktaş galibiyeti sonrası, yüzlerce taraftarı tarafından Florya Metin Oktay Tesislerinde büyük bir karşılama yapıldı. Takımları lehine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’in bitimine 3 maç kala şampiyonluk şarkıları söyledi.



Derbinin ardından Türk Telekom Stadı’ndan ayrılıp tesislere giden sarı-kırmızılı kafileyi, büyük bir taraftarlar grubu karşıladı. Meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyen sarı kırmızılı taraftarlar, "İmparator Fatih Terim" sloganları eşliğinde Teknik Direktör Fatih Terim ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. Galatasaray taraftarları, takım otobüsünün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne varmasının ardından büyük bir coşkuyla tezahüratlarda bulunurken uzun süre tesislerden ayrılmadılar ve derbi galibiyetini şampiyonluk gibi yaşadılar.



Bazı Galatasaraylı futbolcular ve yönetici Abdurrahim Albayrak da taraftarların bu çılgın karşılamasını hayranlıkla izleyip bu anları ölümsüzleştirdiler.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal