Ashley Cole’a Büyük Şok!

Chelsea, Arsenal ve Roma kulüpleriyle uzun seneler oynayan İngiliz emekli futbolcu Ashley Cole'un evi soyuldu. Yıldız futbolcu 10 sene önce yine aynı evde soygun paniği geçirmişti.

01.04.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-14:41) Ashley Cole’a Büyük Şok!

Premier Lig’de uzun seneler Arsenal ve Chelsea’de top koşturan eski yıldız futbolcu Ashley Cole soyguncuların saldırısına maruz kaldı. Futboldan geçtiğimiz sene emekli olan 39 yaşındaki İngiliz futbolcunun villasına giren silahlı soyguncular o sırada evde kalan Cole ve ailesine korku dolu zamanlar yaşattı.

SANDALYEYE BAĞLAYIP TEHDİT ETTİLER

Chelsea’nin genç takım antrenörlüğü yapan Cole’un evine arka kapıyı geçerek giren yüzü maskeli ve kamuflajlı şahıslar yıldız futbolcuyu sandalyeye bağlayıp tehdit etti. Evde bulunan değerli ziynet eşyaları alan silahlı soyguncular Surrey bölgesindeki villadan hızlıca kaçarak kayıplara karıştalar.

COLE’E ZARAR VERMEDİLER

Soygunun görgü tanıklarından biri İngiliz basınından The Sun’a şu açıklamaları yaptı: “Korkunç bir tecrübeydi. Soyguncuların sesi çok profesyonel ve ne yaptıklarını biliyor gibiydi. İlk önce direkt olarak Ashley’i hedef aldılar.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal