Asamoah'ta Heyecanlandıran Gelişme Bu Defa Geliyor!

İtalya basınına göre Galatasaray, sezon sonunda Juventus’la sözleşmesi sona erecek olan Asamoah’la söz kesti. Asamoah 1 Temmuz’da bonservissiz olarak Galatasaraya imza atacak.

02.02.2018-16:57 - (Son Güncelleme: 02.02.2018-16:51) Asamoah'ta Heyecanlandıran Gelişme Bu Defa Geliyor!

Sol bekte geçici çözümü Nagatomo’yu Inter’den yarım sezonluğuna kiralayarak üreten Galatasaray, Taraftarın hayalindeki asıl oyuncuya sezon sonunda kavuşacak gibi görünüyor. İtalyan medyasında yer alan iddialara göre Sarı-Kırmızılılar, Juventus’la lig bitiminde sözleşmesi sona erecek olan Kwadwo Asamoah’la prensip anlaşmasına vardı. Cim Bom böylece 1 Temmuz itibariyle 29 yaşındaki futbolcuyla bonservis bedeli olmaksızın sözleşme imzalayabilecek.

‘Büyük kulüp olduğunu biliyor’

Konuyla ilgili konuşan İtalyan menacer Pastorello, Gazetecilere verdiği demeçte, “Juventus sözleşme yenilemek istiyor, ama şu ana kadar yeni sözleşme yapmadık. Asamoah için her şey olabilir. Yazın göreceğiz. Asamoah Galatasaray’ın çok büyük bir kulüp olduğunu düşünüyor. Elbette ki saygı duyuyor. Galatasaray dünyaca tanınan bir kulüp. Asamoah elbette ki çok şey biliyor. Bakalım yazın ne olacak” ifadelerini kullandı.

İki dev daha onun peşinde

Bu arada Asamoah’ın peşinde olan kulüp sadece Galatasaray değil. İki dev İtalyan kulübü Roma ve Inter de Ganalı futbolcunun Juventus’la ilişkisini kesmesini bekliyor. Cim Bom ise böylesi karmaşık bir trafiğe girmeden işi menacer Pastorello vasıtasıyla bitirmeyi planlıyor.

Spinazzola dönmeyince

Galatasaray, Nagatomo’ya imza attırmadan önce hâlâ Juventus’tan haber bekliyordu. Ancak İtalyan kulübü, Atalanta’da kiralık oynayan sol beki Leonardo Spinazzola’yı bir türlü geri alamayınca, Asamoah’ı vermeye yanaşmadı. Böylece Galatasaray sezon başında Latovlevici transferinde olduğu gibi yine son gün geçici bir çözüm bulmak durumunda kaldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal