'Artık Bize Zarar Veremeyeceksin Çağlar!'

Leicester Cityli oyuncular, İngiliz hükümetinin koyduğu sosyal mesafe şartı sonrası Çağlar Söyüncü ile alakalı esprili açıklamalar yaptı.

23.05.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-09:00) 'Artık Bize Zarar Veremeyeceksin Çağlar!'

Daha önce Leicester Cityli oyuncuların açıklamalarında Çağlar Söyüncü'nün tokalaşırken takım arkadaşlarının ellerini aşırı derecede sıkıp bırakmadığı, kollarıyla boyunlarını sıktığı ve değişik el şakaları yaptığı ifade edilmişti. Leicesterlı oyuncular, idmanlardaki 2 metrelik zorunlu sosyal mesafe şartları sonrası Çağlar ile alakalı şakalarını hesaplarından paylaştı.

'ARTIK BİZE ZARAR VEREMEYECEKSİN'

Çağlar'ın takım arkadaşı Ben Chilwell, milli futbolcunun instagram hesabındaki bir paylaşımının altına, "Artık bize zarar veremeyeceksin Çağlar." cümlesini yazdı.

Chilwell, daha önce paylaştığı bir açıklamada, "Gerçekten çok agresif biri. Bize acı vermekten keyif alıyor, ciddiyim. Fizyo odasından yorgun argın çıktıktan sonra kollarıyla boynumuzu sıkıyor. Nefes alamıyorsun. Sabah tesislere geliyor, dalıp Çağlar ile tokalaşıyorum. Parmaklarını kıracakmış gibi sıkıyor." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

'HARİKA BİR KARAKTER, ÇOK EĞLENCELİ'

Çağlar'ın bir öteki takım arkadaşı Harvey Barnes, "O şakalardan ben hiç nasibimi almadım ama yaptığını çok gördüm. Çağlar harika bir karakter. Çok eğlenceli ve takımın havasını yükselten biri." değerlendirmesinde bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal