Arsene Wenger'den Aubameyang Çıkışı! Sistem Değişmeli

Arsene Wenger, ara transfer döneminde Arsenal'a katılan Aubameyang'ın daha önce başka bir takımla Avrupa Ligi'nde oynadığı için bu akşamki maça çıkamama durumu hakkında eleştiride bulundu.

15.02.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-16:27) Arsene Wenger'den Aubameyang Çıkışı! Sistem Değişmeli

Arsenal, UEFA Avrupa Ligi Son 32 turunda bu akşam Östersunds deplasmanına çıkacak. Ön eleme turunda Galatasaray'ı devre dışı bırakan İsveç ekibi, tarihinin en önemli sınavında Arsenal'i konuk edecek.

Mücadeleden evvel basın toplantısı gerçekleştiren Arsene Wenger, saha zeminiyle alakalı endişelerini dile getirirken Aubameyang’dan faydalanamayacak olmasını eleştirdi. Suni çim zemine uyum sağlamak zorunda olduklarını ifade eden Arsenal çalıştırıcısı, teknik kapasiteleriyle bu dezavantajı ortadan kaldırmaya çalışacaklarını ifade etti. Wenger, Aubameyang'ın Dortmund forması ile Avrupa Organizsyonu'nda boy gösterdiği için oynatılamaması durumuna eleştiride bulundu.

Ek olarak Wenger, "Bana kalırsa kulüpler bu talimatın yürürlükte kalmasını artık istemiyor. Sezon ortasında 50-60 milyon Sterlin vererek aldığınız oyuncuyu talimata aykırı olduğu için oynatamıyorsunuz. Bu garip" şeklinde yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal