Arsenal Yeni Teknik Direktörünü Buldu

Sezon sonunda Arsenal'den ayrılacak olan teknik direktör Arsene Wenger'in yerine takımın başına Mikel Arteta'nın geçebileceği öğrenildi. Taraftarlar ise bu ismi istemiyor.

24.04.2018-22:55 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-22:50) Arsenal Yeni Teknik Direktörünü Buldu

22 senelik teknik direktörü Arsene Wenger ile sezon sonu yolları ayıracak olan Arsenal'de başkan Ivan Gazidis, yeni teknik direktörün Mikel Arteta olabileceğini açıkladı.

Sezon sonunda Arsene Wenger'e veda edecek olan Arsenal'de yeni teknik direktörün kim olacağı çok merak ediliyor. Arsenal Başkanı Ivan Gazidis ise Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola'nın yardımcısı olan Arsenal'in eski kaptanı Mikel Arteta'nın takımın başına gelebileceğini söyledi.

ARTETA'NIN DIŞINDA ADAYLAR DA VAR

İngiliz SKY Sports'un haberine Ivan Gazidis, takımın başına Mikel Arteta'yı getrimek isterken diğer adaylar içinde Luis Enrique, Paulo Fonseca, Brendan Rodgers ve Julian Nagelsmann olarak gösteriliyor.

TARAFTARLAR İSTEMİYOR

Bunun yanı sıra Arsenal taraftarları, Manchester City'de çalışan Arteta'yı takımın başında görmeyi istemiyor. Sosyal medyadan açıklama yapan taraftarlar Arteta yerine başka bir kişinin gelmesini istedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal