Arsenal Fransız Yıldız İçin Servet Önerdi!

İngiltere Premier Lig’in dev ekiplerinden Arsenal, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başladı. İngilizler, ilk transferini forvet bölgesine yapmaya hazırlanıyor.

01.05.2018-11:56 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-11:42) Arsenal Fransız Yıldız İçin Servet Önerdi!

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal’de yönetim, önümüzdeki sezonun transfer listesini belirlemiş durumda. İngiliz yöneticilerin ilk sırasında ise bir Fransız bulunuyor.

Sezon sonunda 22 yıldır takımın başında bulunan Fransız menajer Arsene Wenger ile yollarını ayıracak olan Arsenal’de yıllardır Wenger döneminden beri süren Fransız oyuncu transfer etme politikası hala devam edecek gibi…

Premier Lig’te bu sezon gösterdiği performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Londra ekibinde yönetim, Wenger’in ayrılığı sonrasında takımın başına kimi getireceğine hala karar veremezken transfer girişimleri için kolları sıvadı. İngilizlerin hedefinde ise Fransa’nın Olimpik Lyon takımında forma giyen yıldız oyuncu Nabil Fekir yer alıyor. Arsenal idarecilerinin Fekir’in transferi konusunda yapacağı teklif ise dudak uçuklatıyor. İngilizlerin Fekir için sonuna kadar şartları zorlayacağı ve bu transfer için ilk tekliflerinin 50 milyon pound olduğu öne sürüldü.

Geçen yaz Lyon'dan Lacazette'i 52 milyon pound bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katan Arsenal, yine bir Fransız ve yine bir Lyonlu oyuncu için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal