Arsenal, Aubameyang’ı Gözden Çıkardı!

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal, coronavirüs salgını sebebiyle Pierre Emerick Aubameyang'ı satmaya hazırlanıyor. Yıldız oyuncunun transferi için en büyük aday Real Madrid olarak gösteriliyor.

16.04.2020-16:13 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-16:11) Arsenal, Aubameyang’ı Gözden Çıkardı!

Arsenal ile kontratı gelecek sezon bitecek olan yıldız oyuncu Pierre Emerick Aubameyang’ın gelecek sezon öncesinde İngiliz devinden gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yeni tip coronavirüsü (Covid-19) sebebiyle mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalan Londra temsilcisi, gelecek sene kontratı sona erecek olan 30 yaşındaki golcünün transferine onay verip bonservis ücreti kazanmayı amaçlıyor.

Gabonlu yıldızın Arsenal ile yeni anlaşma imzalamayı istememesi üzerine İspanyol kulübü Real Madrid’in transfer için devreye girdiği ve gelecek sezon öncesinde transferi sonlandırmak istediği öen sürüldü.

İspanya’nın Sport gazetesinde yapılan habere göre; Real Madrid Teknik Patronu Zinedine Zidane da yıldız golcüyü yaz transfer sezonundaki hedefleri içerisinde ilk sıraya yerleştirmiş durumda.

Daha önce Barcelona’nın transfer teklifine de olumlu yaklaşan Aubameyang’ın haziran ayına kadar kesin kararını vereceği bildirildi.

2018’de Borussia Dortmund’dan 64 milyon euroya transfer olan deneyimli futbolcu, Arsenal için oynadığı 97 karşılaşmada 61 gollük katkı sağlayarak etkileyici bir performans ortaya koydu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal