Arouna Kone Şanssızlıktan Yakındı!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un Fildişi Sahilli forveti Arouna Kone, sezon başından beri gol yollarında şanssızlık yaşadıklarını ifade ederek, bu durumu kırmak istediklerini belirtti.

07.09.2018-14:57 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-14:54) Arouna Kone Şanssızlıktan Yakındı!

Demir Grup Sivasspor’un yıldız futbolcusu Arouna Kone, kırmızı beyazlı ekibin antrenmanı öncesi basın mensuplarına konuştu.

Tecrübeli golcü, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligin ilk 4 haftasında sezona iyi bir başlangıç yapamadıklarını vurguladı ve "Önümüzde daha çok karşılaşma var, sezon daha çok uzun, daha iyi bir mücadele göstererek, daha çok maçtan galip ayrılacağımızı düşünüyorum." dedi.

Takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduklarını, gol pozisyonları da bulduklarını fakat gol bulma konusunda problem yaşadıklarını söyleyen Kone, "Yalnızca kendi adıma değil, takım adına bir şanssızlık olduğunu söyleyebilirim. Ancak daha çok çalışıp, daha çok mücadele ederek bu şanssızlığı kırıp daha çok gol bulacağız." ifadelerini kullandı.

34 yaşındaki santrfor bireysel bir hedef belirlemediğini, takım olarak hedeflerinin olduğunun altını çizerek, "Ne kadar çok galip gelirsek o kadar çok puan toplarız. Hedefimiz takımca olmalı, hiçbir zaman hiçbir sezon kendime gol sayısı konusunda hedef belirlemedim." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal