Armstrong: 'Michael Ve Kobe, Yemekte Sanal Bir Teke Tek Maçı Yaptılar'

Chicago Bulls'un eski yıldızı Michael Jordan'ın eski ekipi arkadaşı B.J. Armstrong, 2014 senesinde hem MJ hem de vefat eden Los Angeles Lakers süperstarı Kobe Bryant'ın olduğu bir akşam yemeğinde izlediği "sanal teke tek" karşılaşmasıyla alakalı bir hatırasını anlattı.

05.05.2020-15:56 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-15:52) Armstrong: 'Michael Ve Kobe, Yemekte Sanal Bir Teke Tek Maçı Yaptılar'
Chicago Bulls'un eski yıldızı Michael Jordan'ın eski ekipi arkadaşı B.J. Armstrong, 2014 senesinde hem MJ hem de vefat eden Los Angeles Lakers süperstarı Kobe Bryant'ın olduğu bir akşam yemeğinde izlediği "sanal teke tek" karşılaşmasıyla  alakalı bir hatırasını anlattı.

Armstrong, 2. NBA efsanesi arasındaki "sanal teke tek maçı" konumasına hayran kaldığını söyledi:

"Akşam yemeğinde sanal bir teke tek maçı yapıyorlardı. Ben orada oturmuş, oyuna duydukları sevgi hakkında konuştuklarını dinliyordum. Çok sofistike ilerliyorlardı; ayak işlerinden, kondisyonlarını nasıl koruduklarına ve nasıl box-out yapacaklarına kadar. Belirttikleri detaylar, oyuna duydukları saygı… Keşke onları en iyi dönemlerinde teke tek oynarken görebilseydim."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal