Armstrong: 'Kimse Michael Jordan'ı Yenemedi!'

Eski Chicago Bulls yıldızı B.J. Armstrong, eski ekip arkadaşı Michael Jordan için övgü dolu sözler söyledi.

21.04.2020-16:16 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-16:12) Armstrong: 'Kimse Michael Jordan'ı Yenemedi!'
Eski Chicago Bulls yıldızı B.J. Armstrong, eski ekip arkadaşı Michael Jordan için övgü dolu sözler söyledi.

Armstrong, yaklaşık 4 sezon kadar ekip arkadaşı olduğu Michael Jordan'ın gerçek yüzünü görmüştü.

Birçok kişi, "The Last Dance" belgeselinin ilk 2 bölümünde yer alan dram karşısında şok olmuş olsa da, Armstrong şaşırmamıştı. Jordan'ın belgeselde Ron Harper, Toni Kukoc ve Scott Burrell gibi ekip arkadaşlarına sert olduğunu belli eden bazı sahneler vardı, ama Armstrong'a göre, bunlar "hiçbir şey" değildi:

"Burada samimi olalım. Gördüğünüz en kötüsü buysa, daha önce hiç Chicago Bulls'u görmediniz demektir. Bunlar hiçbir şey değildi."

"Michael Jordan hakkında söyleyebileceğim bir şey, hiçbir şey onun elde etmek istediklerini etmesine engel olamazdı. Buna Bulls'un ofisi, lig veya herkes dahildi. Adamın yadsınamaz bir ruhu vardı. Michael ne gerekiyorsa yapacaktı ve şüphesiz söyleyebilirim ki, oynamayı bırakmak istediğinde bırakacaktı."

"Michael'ın babası, huzur içinde yatsın, şunları söylerdi: Oğlumdan en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız, ona bir şeyi yapamayacağını söyleyin. Yani, Michael'ın reddedilmeyeceğini biliyorum. Söylenenler umurumda değil, çünkü kimse sahaya gelip Michael Jordan'ı yenmeyecekti. Hiç kimse. Ne gerekiyorsa yapacaktı ve bu savaşa adanmıştı. Kazanmaya ve oyuna adanmıştı."

"Her ne olursa olsun, rahatsız olmaktan rahattı ve tüm drama, tüm karakterler ve ne olursa olsun, günün sonunda baş karakter oydu. Baş karakterdi ve bunu biliyordu. Kimse Michael Jordan'ı yenemedi. Hiç kimse. Çok farklı şeyler söyleyebilirsiniz, ama adam durdurulamazdı. Durdurulamazdı. Bunu söylemeye devam edeceğim."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal