Arjantinli Futbolcu Emiliano Sala'nın Kuzeni, Sala'nın Öldürüldüğünü İddia Etti

Fransa'nın Nantes şehrinden Cardiff'e doğru giden futbolcu Emiliano Sala'nın uçağı düşmüş ve futbolcu hayatını kaybetmişti. Sala'nın kuzeni bunun bir kaza olmadığını Sala'nın öldürüldüğünü iddia etti.

18.02.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 18.02.2019-13:10) Arjantinli Futbolcu Emiliano Sala'nın Kuzeni, Sala'nın Öldürüldüğünü İddia Etti

Fransa'nın Nantes şehrinden Galler'in başkenti Cardiff'e yola çıkan fakat Manş Denizi'ne düşen uçakta yaşamını yitiren Emiliano Sala için flaş bir iddia meydana atıldı.

Sala'nın kuzeni Martin Gatti, Arjantinli futbolcunun öldürülmüş olabileceğini öne sürdü.

"BU BİR KAZA DEĞİL"

Yerel bir televizyon kanalına açıklamalar yapan Gatti, "Bence bu bir kaza değil. Emiliano Sala öldürülmüş olabilir. Emiliano'nun ailesi de aynı biçimde hissediyor. Yapılan çok yanlış var." dedi.

"HER ŞEY BAŞTAN ARAŞTIRILMALI"

Kazanın incelenmesi gerektiğinin altını çizen Sala'nın kuzeni, "Mahkemelerin incelemesi lazım. Bu biçimde bitemez. 'Uçak düştü ve iki kişi hayatını kaybetti. Basit bir kaza' biçiminde yorumlanmamalı. Sözleşme imzaladıkları vakit, Sala'yı o uçağa koyan, uçağı organize eden, pilotu kiralayan, her şey araştırılmalı." biçiminde açıklamalar yaptı.

Emiliano Sala'nın kuzeni Martin Gatti son olarak "İşin içerisinde çok fazla çıkar ve para olduğu vakit başkalarının yaşamını umursamayan insanlar var" sözlerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal